Resultats de la cerca frase exacta: 6

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. llamàntol amb allada i pebre roig
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. carxofes saltades amb salsa de pebre roig i anxoves
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. garnatxa roja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm garnatxa roja. [...]
4. garnatxa roja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm negre produït pel cep garnatxa roja, de maduració primerenca, menut, compacte, piramidal i amb els grans mitjans, esfèrics i de color rogenc. [...]
5. enciam lollo rossa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cultivar d'enciam de fulles de color roig o rogenc, una mica crespades i disperses. [...]
6. pebre dolç
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Varietat de pebre vermell que no té gust coent. [...]